Εσωτερική κηπουρική για την άνοιξη – Ιστολόγιο ανθοπωλείων Brant

Φέρτε την Άνοιξη σε εσωτερικούς χώρους με έναν εσωτερικό κήπο

Ένας εσωτερικός κήπος μπορεί να είναι υπέροχος για πολλούς λόγους. Μπορεί να ζείτε κάπου όπου δεν έχετε υπαίθριο χώρο ή απλά θέλετε να φέρετε τον εξωτερικό χώρο. Και γι‘ αυτό θα μιλήσουμε σήμερα. Ας φέρουμε την άνοιξη σε εσωτερικούς χώρους και ας ζωντανέψουμε τον εσωτερικό σας χώρο φυτά και λουλούδια.

Ξεκινώντας

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε για την εσωτερική κηπουρική είναι ότι ο καθένας μπορεί να το κάνει. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές γλάστρες και μια ηλιόλουστη τοποθεσία για να ευδοκιμήσουν τα φυτά σας.

Πολλά μέρη στον κόσμο βιώνουν την άνοιξη αυτή τη στιγμή. Και για πολλά μέρη είναι ακόμα λίγο πολύ κρύο για μερικά φυτά και λουλούδια. Ας φέρουμε λοιπόν τον κήπο μέσα και ας ξεκινήσουμε.

Απολαύστε τον κήπο σας όλο το χρόνο

Ακόμη και όταν ο καιρός γίνεται πιο ζεστός, ίσως να θέλετε να αφήσετε τα φυτά και τα λουλούδια σας σε εσωτερικούς χώρους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε χώρο αφιερωμένο στον κήπο σας.

Αυτό εξαρτάται πραγματικά από εσάς πού και αν θέλετε να το αφήσετε ως ειδικό χώρο. Ο κήπος σας μπορεί να είναι τόσο μικρός ή τόσο μεγάλος όσο θέλετε να είναι. Φυσικά, ανάλογα με το τι θα επιλέξετε να φυτέψετε, αυτό μπορεί να καθορίσει πόσο μεγάλος θα είναι ο κήπος σας.

Πού να τοποθετήσετε τον κήπο σας

Αναφέραμε παραπάνω ότι χρειάζεστε ένα ηλιόλουστο μέρος για να ευδοκιμήσουν τα φυτά σας. Τα φυτά χρειάζονται το φως του ήλιου όσο χρειάζονται νερό. Μεγαλύτεροι καλλιεργητές ή πιο αφοσιωμένοι κηπουροί μπορεί να θέλουν να έχουν ένα τραπέζι που να είναι μόνιμα για τον κήπο σας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ένας πάγκος για αυτό. Όλα εξαρτώνται από εσάς και το τι πιστεύετε ότι χρειάζεται ο κήπος σας.

Μια άλλη συμβουλή που είναι εξαιρετική είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε είτε χώρο με πλακάκι είτε στήνετε ένα μουσαμά. Αυτό γίνεται για να μην καταστρέψετε το χαλί, αν μπορείτε να το βοηθήσετε. Γιατί όταν ποτίζεις τα φυτά σου υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να στάζει λίγο.

Παραγγελία λουλουδιών με ανθοπωλείο Brant

Το Ανθοπωλείο Brant είναι μερικώς ανοιχτό. Και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εκπληρωθεί η παραγγελία σας. Δεδομένου ότι ένα ανθοπωλείο θεωρείται μια μη απαραίτητη επιχείρηση, τα περισσότερα μεσαία και μεγαλύτερα καταστήματα παραμένουν κλειστά. Ωστόσο, έχουμε κάποιες περιορισμένες επιτυχίες σε ορισμένες πόλεις

Η κατάσταση είναι ρευστή και αλλάζει καθημερινά με βάση το τρέχον απόθεμα των τοπικών ανθοπωλείων και τη διαθεσιμότητα λουλουδιών από τους προμηθευτές τους. Και η διαθεσιμότητα του μεμονωμένου ανθοπωλείου για να κάνει και να παραδώσει την παραγγελία σας.

Η ασφάλεια του προσωπικού μας και του κοινού είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας. Είμαστε εν μέρει ανοιχτοί για ηλεκτρονικές παραδόσεις παραγγελιών εντός του Καναδά και των ΗΠΑ.