Καλοκαιρινά λουλούδια για τον κήπο σας

Λουλούδια του καλοκαιριού

Είναι επιτέλους καλοκαίρι, σχεδόν, και θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικά από τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά λουλούδια. Όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, τα περισσότερα από αυτά τα λουλούδια θα πρέπει να είναι εντάξει. Αλλά σας προτείνουμε να ελέγχετε πάντα για να βεβαιωθείτε ότι το κλίμα είναι τέτοιο που τα λουλούδια σας θα αναπτυχθούν καλά. Ας αρχίσουμε να μιλάμε για λουλούδια.

Γερμανικό σκόρδο

Όχι, δεν μιλάμε για κάτι με το οποίο μαγειρεύετε, μιλάμε για ένα όμορφο λουλούδι. Αυτό είναι ένα συμπαγές πολυετές φυτό με πληθώρα κεφαλών λουλουδιών λεβάντας σε σχήμα σφαίρας. Το φυτό έχει επίσης γαλαζοπράσινες λεπίδες φύλλων που δημιουργούν αειθαλή αναχώματα. Το γερμανικό σκόρδο προσελκύει τις μέλισσες, τις πεταλούδες και τα κολίβρια και το φυτό έχει ένα μοναδικό άρωμα. Στη συνέχεια, ας μάθουμε για το Tall Verbena.

Ψηλή Βερβένα

Αυτό είναι ένα διετές/πολυετές με λεπτούς μίσχους, με τούφες από ροζ-μοβ άνθη. Θα απολαύσετε αυτό το φυτό καθώς προσελκύει τροφοδότες νέκταρ, όπως μέλισσες και κολίβρια. Ωστόσο, αυτό το φυτό είναι γνωστό ότι σπέρνει αρκετά και μερικές φορές μπορεί να είναι ενοχλητικό.

Ντάλια

Θα λατρέψετε τη Ντάλια με τα λουλούδια σε μέγεθος πιάτου που είναι εκπληκτικά και θα παραμείνουν στον κήπο σας από τον Ιούνιο μέχρι το φθινόπωρο. Κυμαίνονται στο χρώμα από ένα κρεμ μπεζ, έως ένα όμορφο ροδακινί-ρουζ. Μπορείτε να καλλιεργήσετε τη Ντάλια ως ετήσιο ή να σκάψετε κόνδυλους για το φθινόπωρο και να αποθηκεύσετε για αναφύτευση την άνοιξη.

Γίγαντας Ύσσωπος

Αυτό το λουλούδι φαίνεται μαγικό και θα κάνει τον κήπο σας τόσο ξεχωριστό. Αυτά τα εκπληκτικά μπλε λουλούδια της λεβάντας είναι εξαιρετικά στο να προσελκύουν μέλισσες, πεταλούδες και κολίβρια. Το λουλούδι είναι ένα εύκολο στην καλλιέργεια πολυετές φυτό που είναι ανθεκτικό τόσο στη ζέστη όσο και στην ξηρασία. Ο Γίγαντας Ύσσωπος ανθίζει από την άνοιξη μέχρι το καλοκαίρι.

Παραγγελία λουλουδιών από την Brant Florist

Κάντε νέες παραγγελίες μέσω διαδικτύου εάν μπορείτε, καθώς έχουμε μικρότερη χωρητικότητα τηλεφώνου λόγω του COVID-19. Μπορείτε να αφήσετε ένα φωνητικό μήνυμα ή να στείλετε το ερώτημά σας μέσω email στη διεύθυνση [email protected] Συμπεριλάβετε τον αριθμό της παραγγελίας σας εάν ρωτάτε για μια υπάρχουσα παραγγελία.

Η ανάγκη αντικατάστασης έχει αυξηθεί καθώς ο COVID-19 έχει περιορίσει τις προμήθειες χονδρικής. Ζητείται παράδοση FLEX όπου είναι κατάλληλη καθώς προκύπτουν πολλά ζητήματα παράδοσης.