Καλοκαιρινή Κηπουρική – Ιστολόγιο Ανθοπωλείου Brant

Η καλοκαιρινή κηπουρική είναι σε πλήρη εξέλιξη

Το καλοκαίρι είναι σε πλήρη εξέλιξη και η καλοκαιρινή κηπουρική είναι επίσης σε πλήρη εξέλιξη. Είτε συντηρείτε τον κήπο σας είτε αρχίζετε να φυτεύετε, έχουμε μια υπέροχη λίστα με λουλούδια που μπορείτε να σκεφτείτε να φυτέψετε. Αυτά είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή λουλούδια που βρίσκονται σε κήπους.

Παιονία
Καλοκαιρινή Κηπουρική Παιονία
Παιονία

Το πάντα εκπληκτικό Paeonia έρχεται είναι μια ποικιλία χρωμάτων που είναι ζωντανά και έχουν υπέροχο άρωμα. Αυτό το λουλούδι προέρχεται από την Ασία πριν πάρει το δρόμο του στη Βόρεια Αμερική. Πρέπει να σημειωθεί ότι το κοτσάνι μπορεί να μεγαλώσει πολύ, με αποτέλεσμα το λουλούδι να πέσει στο έδαφος μετά τη βροχή ή ένα δυνατό αεράκι. Συνιστάται η στήριξη των μίσχων.

Rudbeckia
Rudbeckia
Rudbeckia

Το Rudbeckia, γνωστό και ως Brown-Eyed Susan είναι ένα πώμα εμφάνισης και διαθέτει έναν εμφανή, υπερυψωμένο κεντρικό δίσκο σε μαύρο, καφέ αποχρώσεις του πράσινου. Το λουλούδι έχει επίσης ενδιάμεσους τόνους που τους έχουν δώσει τα παρατσούκλια τους κωνοφόρα και μαυρομάτικα σούζαν. Αναπτύσσονται σε πολλές υγρές και ξηρές περιοχές, ένα καλό φυτό για να γεμίσει χώρους.

τραχύ τριαντάφυλλο
τραχύ τριαντάφυλλο
τραχύ τριαντάφυλλο

Το Rosa Rugosa, που ονομάζεται και Sea Spray Rose, είναι μια όμορφη προσθήκη στον κήπο σας αυτό το καλοκαίρι. Το Rosa Rugosa είναι ένα εύκολο λουλούδι στην καλλιέργεια και μπορεί να χειριστεί σχεδόν όλες τις εδαφολογικές καταστάσεις. Αυτά τα υπέροχα λουλούδια με πέντε πέταλα θα κάνουν αν έχουν χώρο να αναπτυχθούν και να εξαπλωθούν και να έχουν πολύ φως.

Παραγγείλετε καλοκαιρινά λουλούδια σήμερα

Κάντε νέες παραγγελίες μέσω διαδικτύου, αν μπορείτε, καθώς έχουμε λιγότερο τηλεφωνικό προσωπικό λόγω του COVID-19. Μπορείτε να αφήσετε ένα φωνητικό μήνυμα ή να στείλετε το ερώτημά σας μέσω email στη διεύθυνση [email protected] Συμπεριλάβετε τον αριθμό της παραγγελίας σας εάν ρωτάτε για μια υπάρχουσα παραγγελία.

Η ανάγκη αντικατάστασης έχει αυξηθεί καθώς ο COVID-19 έχει περιορίσει τις προμήθειες χονδρικής. Η παράδοση FLEX ζητείται όταν είναι κατάλληλη καθώς προκύπτουν πολλά ζητήματα παράδοσης. Η παραλαβή είναι διαθέσιμη στην είσοδο του John St Χρησιμοποιήστε το κουμπί παραλαβής online για να παραγγείλετε.