Μερικές λεπτομέρειες στο πάτωμα

εξοπλίζοντας το δωμάτιοΗ πρώτη εντολή είναι να ευχαριστήσω τον καθένα από εσάς που αφιερώσατε χρόνο για να γράψετε ένα σχόλιο στην ανάρτησή μου σχετικά με το τελείωμα του παρκέ. Ήταν μια υπερβολή μιας μέρας για μένα! Δεν είχα ιδέα ότι θα υπήρχαν τόσα πολλά από τα σχόλιά σας, αλλά πόσο μου άρεσαν. Όλη αυτή η καλή θέληση ήταν καύσιμο πυραύλων για την ημέρα μου. Και πάλι, ευχαριστώ. Όλη η ενέργεια και ο ενθουσιασμός σας ήταν η συζήτηση όλου του προσωπικού μου. Ήθελα να απαντήσω σε ορισμένες από τις ερωτήσεις που τέθηκαν σε ορισμένα από τα σχόλια.

επίπλωση του δωματίου (6)Όσο για τη δυνατότητα να ζωγραφίσω αυτό το χαλί σε καμβά – δεν θα το σκεφτόμουν. Αυτός ο χώρος μπορεί να μην φαίνεται πολύ μεγάλος, αλλά είναι. Υποθέτω τουλάχιστον 25 επί 40 πόδια. Δεν υπάρχει καμβάς σε αυτό το μέγεθος. θα έπρεπε να τεμαχιστεί και να ραφτεί μαζί. Αυτό το δωμάτιο είναι ο σιδηροδρομικός σταθμός Detroit Garden Works. Είναι ο χώρος μας με τη μεγαλύτερη διακίνηση. Οι άνθρωποι φέρνουν βρεγμένα φυτά και σακούλες χώματος με τρύπες στις σακούλες στον πάγκο. Τα καρότσια περνούν από εδώ. Μερικές φορές χρειαζόμαστε έναν γρύλο παλετών σε αυτό το δωμάτιο. Τα παιδιά ρίχνουν τα υπολείμματα των παγωτών τους στο πάτωμα. Τα σκυλιά σέρνουν τα πάντα από έξω. Σε μια βροχερή μέρα, όλοι όσοι έρχονται έχουν ένα μείγμα λάσπης και χαλίκι στο κάτω μέρος των παπουτσιών τους. Ένα χαλί από καμβά σε χώρο λιανικής είναι μια ανησυχία ταξιδιού, εάν οι άκρες δεν είναι απόλυτα επίπεδες. Αυτό δεν είναι καλό μέρος για καμβά δαπέδου. Αυτή η ζωγραφική δαπέδου είναι καλά κολλημένη και μπορεί να πλυθεί.

επίπλωση του δωματίου (5)Όλες οι μαργαρίτες έχουν κίτρινο κέντρο. Νομίζω ότι ο φωτισμός της πίστας μας ξεπέρασε το κίτρινο στις φωτογραφίες μου. Έβαψα το χαλί με ημί-γυαλιστερό φινίρισμα, καθώς είναι τόσο ανθεκτικό. Έχουμε μια λάμψη που βγαίνει από το πάτωμα τόσο από αυτά τα φώτα όσο και από το χρώμα. Το κίτρινο διαβάζεται δυνατά και καθαρά, αν βρίσκεστε στο δωμάτιο. Το κίτρινο ήταν απαραίτητο στοιχείο. Ο Μπέλλις έχει κίτρινες σέντερ.

επίπλωση του δωματίου (9)Είναι χαρά που αυτό το βαμμένο χαλί θα χρησιμοποιηθεί πολύ. Μου αρέσουν τα πράγματα για τον κήπο που διαρκούν αρκετά για να δείχνουν φθαρμένα. Αν αυτός ο πίνακας φθείρεται μέχρι το σημείο χωρίς επιστροφή, σημαίνει απλώς ότι θα έχω την ευκαιρία να βάψω ένα πάτωμα άλλη φορά. Αυτός είναι ο 3ος πίνακας μέσα σε 20 χρόνια. Αναρωτιέμαι πώς θα μπορούσα να ξαναβάψω αυτό το πάτωμα όταν είμαι 72 ετών. Ίσως όταν είμαι 70, να είμαι απλά έτοιμος για μια αλλαγή. Ήμουν σε ένα εμπορικό κτίριο την περασμένη εβδομάδα του οποίου το λόμπι ήταν γεμάτο με αλεξανδρινές σε γλάστρες. Αν και είχαν άψογη περιποίηση και έδειχναν υπέροχα, η ώρα τους είχε περάσει. Δεν θα βάλω σφραγιστικό παλτό πάνω από τον πίνακα. Απλώς θα πρέπει να αντέξει, όσο καλύτερα μπορεί. Αν χρειαστεί αντικατάσταση, θα ξαναβάψω. Δεν σκέφτομαι το μέλλον τώρα. Αυτό που υπάρχει τώρα είναι αρκετό.

επίπλωση του δωματίου (7) Αυτό που έχει τοποθετήσει ο Ρομπ στο βαμμένο πάτωμα μου λέει ότι του αρέσει. Κανένα μεγάλο πράγμα δεν κάθεται στο πάτωμα, κρύβοντας το χρώμα. Ό,τι κάθεται στο πάτωμα σε αυτό το δωμάτιο έχει πόδια.

επίπλωση του δωματίου (8)Το βάψιμο αυτού του δαπέδου πέρασε καλά 9 ημέρες. Ο Φεβρουάριος είναι ένας ζοφερός μήνας στο Μίσιγκαν. Μετά βίας σκέφτηκα το κρύο και το γκρίζο.

Detroit Garden Works 2016Αυτό το δωμάτιο αρχίζει να συγκεντρώνεται. Το MCat, αυτή η σκοτεινή σταγόνα στο πίσω μέρος αυτής της εικόνας, έχει περάσει σε αυτόν τον όροφο τόσες φορές όσες κάναμε όλοι οι υπόλοιποι τις τελευταίες μέρες. Θα είναι πολύ διασκεδαστικό την επόμενη εβδομάδα να έρθει κόσμος και να το δει από κοντά.

Detroit Garden Works 2016Και πάλι, ευχαριστώ όλους εσάς που αφιερώσατε χρόνο για να γράψετε. Και υπόσχομαι, όχι άλλες αναρτήσεις για αυτόν τον όροφο.