Περισσότεροι λόγοι για να φυτέψετε δοχεία για την άνοιξη

Ανοιξιάτικα λουλούδιαΗ φύτευση δοχείων για την άνοιξη είναι μια εξαιρετική ιδέα. Ακολουθούν μερικά από τα αγαπημένα μου.

ανοιξιάτικες φυτεύσεις δοχείων

απόθεμα και alyssum

αγαπημένες ανοιξιάτικες γλάστρες

bok choy σε δοχεία

Δοχεία Μαΐου

λεβάντα σε ένα καλάθι

σέσκουλα και πανσέδες

  ανοιξιάτικες γλάστρες

ανοιξιάτικη γούρνα

μικρά ελατήρια δοχεία

ένας κουβάς γεμάτος ανοιξιάτικα λουλούδια

αγαπημένες ανοιξιάτικες γλάστρες

καλάθια και μπανιέρες 005

περσική βασίλισσα γεράνι και λομπέλιαΗ σύστασή μου για κοντέινερ στις 17 Μαΐου στο Μίσιγκαν; Μην σκέφτεστε coleus, New Guinea Impatiens, μπιγκόνιες, γλυκόριζα σε οποιαδήποτε από τις μορφές της, αμπέλι γλυκοπατάτας, κάννες – ο κατάλογος των καλοκαιρινών τροπικών δοχείων που δεν ανέχονται το κρύο χώμα είναι μακρύς. Τα ετήσια φυτά που καλλιεργούνται σε θερμοκήπιο για καλοκαιρινά δοχεία δεν θα αρέσουν το κρύο χώμα μας ή ο κρύος αέρας. Αποφύγετε να φυτέψετε αυτά τα ευαίσθητα στο κρύο φυτά μέχρι να ζεσταθούν το έδαφος και οι θερμοκρασίες του αέρα. Τα δοχεία φυτεμένα με φυτά ανθεκτικά στην άνοιξη και στο κρύο παραδίδουν κάθε τρεις μήνες και θα συνοδεύουν ευχαρίστως τον ανοιξιάτικο κήπο σας. Επιλέξτε να είστε σε πραγματικό χρόνο. Οι επιλογές είναι πολλές.

ανοιξιάτικο δοχείο στα μέσα ΜαΐουΤα τροπικά μονοετή φυτά που καλλιεργούνται σε θερμοκήπιο για καλοκαιρινά δοχεία ζουν σε έναν ζεστό κόσμο αυτή τη στιγμή. Τα πάντα σχετικά με τον πολιτισμό τους είναι σαν βροχή. Έχουν υπέροχο χώμα. Έχουν γονιμοποιηθεί. Αναπτύσσονται σε ζεστό περιβάλλον. Η θέση τους σε ένα παγκάκι θερμοκηπίου είναι ένας ιδανικός κόσμος. Ένα θερμοκήπιο, μια ηλιόλουστη μέρα του Μαρτίου, ζεσταίνεται πολύ, όπως και πάνω από 80 βαθμούς. Αυτές οι ηλιόλουστες μέρες του Απριλίου ωθούν εκείνα τα φυτά με τροπική προέλευση σε πολύ ενεργή ανάπτυξη. Μια καλλιέργεια θερμοκηπίου φυτών σε εμπορευματοκιβώτια είναι συνήθως διαθέσιμη για αγορά πολύ πριν από τον προβλέψιμα ζεστό καιρό σε εξωτερικούς χώρους. Η μετάβαση από ένα ζεστό σπίτι στον κήπο σας μπορεί να είναι ένα τεράστιο σοκ για αυτά τα φυτά. Εάν δεν έχετε ένα γυάλινο σπίτι για την προστασία των ετήσιων τοπικών φυτών από τον καιρό της άνοιξης στο Μίσιγκαν, εστιάστε σε αυτό που έχει να προσφέρει η άνοιξη.

μωβ γλάστραΚαταλαβαίνω την ιδέα να ψωνίσω τώρα. Κάθε σοβαρός κηπουρός θέλει να αγοράσει το καλύτερο από μια μεγάλη συλλογή. Θα πρότεινα μόνο ότι οι καταπληκτικές πρώτες επιλογές σας πρέπει, τουλάχιστον, να στεγάζονται στο γκαράζ μέχρι οι νυχτερινές θερμοκρασίες να ξεπεράσουν αξιόπιστα τους 50 βαθμούς. Μπορεί να είναι αποκαρδιωτικό, να προλάβεις τον καιρό. Αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να μείνω συγκεντρωμένος σε όλα τα πράγματα για την άνοιξη.