Προετοιμασία χειμερινού κήπου και αυλής

Προετοιμασία του κήπου και της αυλής σας Για τον Χειμώνα

Ο χειμώνας είναι προ των πυλών και θα είναι εδώ πριν το καταλάβουμε. Και υπάρχουν πολλά να σκεφτείτε κατά τους φθινοπωρινούς μήνες για το πώς να προετοιμάσετε την αυλή και τους κήπους σας για την αλλαγή της εποχής.

Θα πρέπει να αρχίσετε να προετοιμάζετε τον κήπο και την αυλή σας για τον οινοποιό. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν πρόκειται για τους τύπους φυτών που έχετε και για το αν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις ψυχρότερες θερμοκρασίες ή όχι.

Καθαρά φύλλα από μονοπάτια και πεζοδρόμιο

Ο καθαρισμός των φύλλων και άλλων υπολειμμάτων είναι σημαντικό να γίνει πριν από τον παγετό. Χωρίς να το καθαρίσετε, η επιφάνεια μπορεί να γίνει ολισθηρή και μη ασφαλής. Αξίζει ακόμη και να βγάλετε αυτό το πλυστικό πίεσης και να καθαρίσετε όλες τις επιφάνειες σε βάθος.

Κλαδέψτε αυτά τα πολυετή φυτά και κόψτε τις άκρες του γκαζόν

Διατήρηση ορίων με την αποκοπή ποωδών πολυετών και εκείνων που βρίσκονται κοντά στο έδαφος. Επιπλέον, ήρθε η ώρα να αφαιρέσετε τα ετήσια. Κόψτε επίσης τις άκρες του γκαζόν και καθαρίστε τα στελέχη από πολυετή φυτά. Ωστόσο, μην κόψετε τα φυλλοβόλα χόρτα, μπορούν να παραμείνουν μέχρι τον Φεβρουάριο.

Θάμνοι και δέντρα

Τώρα είναι ώρα να κλαδέψετε δρόμους και θάμνους αφαιρώντας τυχόν νεκρά κλαδιά και καθαρίζοντας τα μακριά από μονοπάτια. Το να κάνετε μια γενική τακτοποίηση της μπροστινής και της πίσω αυλής σας πριν από το χειμώνα είναι πολύ σημαντικό τόσο για την ασφάλεια όσο και για την υγεία των φυτών σας.

Προετοιμάστε κατασκευές κήπου

Τυχόν υπόστεγα που χρειάζονται συντήρηση ή φράχτες θα πρέπει να φροντίζονται πριν από το χιόνι και τον παγετό. Βεβαιωθείτε ότι τυχόν σάπιο ξύλο αντικαθίσταται και επισκευάζεται. Εκτός από τη διασφάλιση ότι δεν κρύβονται κατοικίδια.

Προστασία των φυτών σας

Υπάρχουν μερικά φυτά που χρειάζονται επιπλέον φροντίδα και προσοχή και μερικά που απλά δεν έχουν κοπεί για να επιβιώσουν τους χειμερινούς μήνες. Ίσως χρειαστεί να φέρετε μερικά φυτά σε γλάστρες για να μπορέσουν να βγουν το χειμώνα μέσα στο ζεστό σπίτι σας. Και μερικά δέντρα και θάμνοι μπορεί να χρειαστεί να τυλιχτούν σε κηπευτικό φλις. Συνήθως αυτό γίνεται γύρω από τον κορμό των δέντρων.

Λίμνες και χαρακτηριστικά νερού

Το φθινόπωρο κλείνουμε τις πισίνες μας και δεν χρειάζεται να ανησυχούμε πολύ για αυτές ξανά. Αλλά είναι μια διαφορετική ιστορία όταν έχετε μια λίμνη ή ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα νερού. Αυτά δεν είναι κλειστά και μερικές λίμνες έχουν ακόμη και ψάρια.

Για να αποτρέψετε το φράξιμο των λιμνών με φύλλα, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε δίχτυ για να πιάσετε φύλλα και υπολείμματα. Επίσης, προσέχετε τα ψάρια για να βεβαιωθείτε ότι είναι εντάξει κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Εάν βρίσκεστε σε πολύ κρύο κλίμα και έχετε πιο σκληρούς χειμώνες.

Συλλογή λουλουδιών φθινοπώρου και χειμώνα

Όπως αλλάζουν οι εποχές, αλλάζουμε και τις συλλογές λουλουδιών μας στο Brant Florist. Όσον αφορά τα λουλούδια, αγαπάμε όταν αντανακλούν κάθε εποχή. Μπορείτε να παραγγείλετε λουλούδια στο Διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή και μπορείτε να δείτε τη μεγάλη ποικιλία από συνθέσεις λουλουδιών ή να σχεδιάσετε το δικό σας.