627: Μίμηση οικοσυστήματος και στρώσεις

627: Μίμηση οικοσυστήματος και στρώσεις.

Συνέντευξη της Παρασκευής του αγρότη με τον Zach Loeks.

Συμβουλές, κόλπα και συμβουλές κηπουρικής, σε σύντομα επεισόδια.

Ο αγρότης Γκρεγκ κάτω από ένα δέντρο

Θα θέλατε ποτέ να μπορούσατε να πιάσετε αυτές τις σοφίες που μερικοί άνθρωποι πετούν έξω χωρίς προειδοποίηση; Λοιπόν, στο νέο μας Παρασκευή αγρότηεπεισόδια – Ο Farmer Greg μοιράζεται γρήγορες σκέψεις, αποκαλύψεις, συμβουλές και γενικές συμβουλές για τη γεωργία σε μεγάλα και διασκεδαστικά επεισόδια. Μερικές φορές μπορεί να είναι ο Γκρεγκ που απλώς μοιράζεται μια σκέψη που τον χτύπησε ενώ εργαζόταν στην αυλή ή μια πολύ ωραία έμπνευση από τον κήπο, και περιστασιακά θα απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις των ακροατών. Άλλες φορές θα πιάσει μια στιγμή με έναν φίλο αγρότη ή καλεσμένο στο podcast για να μοιραστεί εκπαιδευτικά στοιχεία για τη γεωργία.

Αυτό το γρήγορο επεισόδιο podcast έχει σχεδιαστεί για να είναι σύντομο και να μην καταλαμβάνει τη μέρα σας. Λοιπόν… ακούστε και απολαύστε αυτό το σνακ στον κήπο…

Σε αυτό το σύντομο δάγκωμα:

Ο Γκρεγκ καλωσορίζει πίσω Ζακ Λουκς να συζητήσουν πώς να απλοποιήσετε τη διαδικασία σχεδιασμού οικοσυστημάτων παρατηρώντας και μιμούμενοι τα φυσικά στρώματα και τα μοτίβα των υπαρχόντων οικοσυστημάτων. Ζακ λεπτομέρειες για το τι πρέπει να αναζητήσετε κατά την παρατήρηση. Εξηγεί επίσης πώς να δημιουργήσετε ένα πιο ολοκληρωμένο οικοσύστημα χρησιμοποιώντας στρώματα για να γεμίσετε έναν χώρο κατακόρυφα και μοτίβα για να τον γεμίσετε οριζόντια. Μην χάσετε τα διασκεδαστικά παραδείγματα που δίνει! Θα θέλετε επίσης να ακούσετε Ζακ εξηγήστε πώς να κάνετε τζαζ το σχέδιό σας.


Μην Χάνεις Επεισόδιο!!

Προηγούμενο επεισόδιο Podcast του Zach:

625: Old Growth in a Food Forest

Βιβλία γραμμένα από τον Zach:

Η λύση για το βρώσιμο οικοσύστημα: Αυξανόμενη βιοποικιλότητα στην αυλή σας και πέρα ​​από αυτήν

Πώς να φτάσετε στο Zach:

Δικτυακός τόπος: ecosystemsolutioninstitute.com και ecosystemu.com

Παρασκευή αγρότη

ΕΞΙ Νέα Μαθήματα Αποταμίευσης Σπόρων

3 ώρες εκπαίδευσης σπόρων για να εξυψώσετε τον δικό σας γκουρού κηπουρικής μαθαίνοντας να αποθηκεύετε σπόρους.

Seed Up Σάββατο – Σάββατο 26 Φεβρουαρίου

Κλείστε τη θέση σας!

Μηνιαίες συνομιλίες στον κήπο

Ελάτε μαζί μας για συζητήσεις σχετικά με θέματα κηπουρικής με Ειδικούς Προσκεκλημένους κάθε μήνα.

Ζωντανά Q&A για βοήθεια με τις ερωτήσεις σας

Εγγραφείτε για τη σειρά!

*Αποκάλυψη:
Μερικοί από τους συνδέσμους στις σημειώσεις και τις αναρτήσεις ιστολογίου εμφανίζουν το podcast μας είναι σύνδεσμοι συνεργατών και αν τους περάσετε για να κάνετε μια αγορά, θα κερδίσουμε μια ονομαστική προμήθεια στο χωρίς κόστος για εσάς. Προσφέρουμε συνδέσμους προς αντικείμενα που προτείνουν οι καλεσμένοι του podcast και οι προσκεκλημένοι συγγραφείς ως υπηρεσία στο κοινό μας και αυτά τα στοιχεία δεν επιλέγονται λόγω της προμήθειας που λαμβάνουμε από τις αγορές σας. Γνωρίζουμε ότι η απόφαση είναι δική σας και αν αποφασίσετε να αγοράσετε κάτι εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

The post 627: Ecosystem Mimicry and Layering εμφανίστηκε πρώτα στο The Urban Farm.